dinsdag 15 november 2011

BluesNight in Midlum 2011De 13de blues night was wederom een succes en bluesliefhebbers en wij als organisatoren kunnen terugkijken op een muzikale maar vooral gezellige avond.
Afgelopen weken was er bijna geen ontkomen aan. Iedereen heeft het kunnen weten, dat er weer een bluesavond was met bluesmuziek in De Spil in Midlum. Overal affiches en teksten op bilboards, in de krant en op de radio. Voor het welslagen is het belangrijk, dat de liefhebbers van tevoren weten, dat het gewoon een leuke avond gaat worden.
De keuze was deze keer gevallen op de Greyhound Blues Band en de Veldman Brothers.

Keurig op tijd begonnen de Greyhoundjongens aan hun set. Lekker geluid… stevige blues en gevarieerd klinkend doordat de twee gitaristen elkaar solistisch goed tegenspel gaven. Toch voor de helft nog een “Friese” band, zodat ze in Midlum ook een beetje trots zijn op de “eigen” inbreng.


Daarna de Veldman Brothers met Bennie op Hammond, harmonica en zang en Gerrit op gitaar en zang. Een compleet orkest met beide benen stevig in de blues.
……

We kunnen met tevredenheid terugkijken op een avond zonder wanklank. Fijn publiek, goede sfeer en uiteraard voor herhaling vatbaar.Geen opmerkingen:

Een reactie posten