zaterdag 10 maart 2012

De Stichting Oldambtblues organiseert wederom een bluesmiddag op zondag 25 maart a.s. in Carambole te WinschotenNa een bluesmiddag 26 februari met de Steamin’ Hot Bluesformatie BLUES AVENUE, waarbij ongeveer zo’n 150 blues enthousiastelingen aanwezig waren, kunnen we ondertussen toch wel spreken over een aardig sukses in Winschoten.

De Stichting Oldambtblues heeft voor zondag 25 maart dan ook weer de hand kunnen leggen op de Drentse bluesformatie, De GREYHOUND BLUES BAND.


Deze band, die met passie hun ‘ doggone ‘ blues speelt, welke zijn oorsprong vindt in de  Chicago- en de Texasblues, staan al ruim 20jaar op binnenlandse- en buitenlandse podia.


De geroutineerde bandleden, Jon Meyerjon, Martin van der Velde en George Snijder, komende uit diverse bands als de Juke Joint Blues Band, Southside Blues Band en de John Stevens Band hebben in deze band hun ervaringen gebundeld. Speciaal voor deze middag wordt de band aangevuld met meestergitarist Alvaro Sintjago, die samen met het trio van de ‘ jonge honden ’ garant zullen staan voor een middag met groove en  doggone blues.  


In hun repertoire kom je veel songs tegen van eigen werk en van bekende bluesmuzikanten. De bluesmiddagen zullen steeds gehouden worden op de laatste zondag van de maanden januari t/m mei en na een zomerse tussenstop van september t/m december.


De stichting Oldambtblues verwacht ook net als in de vorige maanden weer een gezellige muziekmiddag te kunnen organiseren.     


Wat kunnen de muziekliefhebbers verwachten: tegen een kleine entreeprijs

van 5,- Euro krijgen zij naast de muziek een gratis consumptie en  tussendoor ook nog een paar snackjes aangeboden.

De zaal is open vanaf 15:00u en er wordt muziek gemaakt van 15:30u tot

ca. 18:30u. Verdere informaties over de stichting en de bands kan je terugvinden op www.oldambtblues.nl , www.carambole-winschoten.nl .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten