donderdag 12 april 2012

De Stichting Oldambtblues organiseert op zondag 29 April a.s. in Café Carambole een bluesmiddag met de Big Belly’s Bluesband

De laatste zondag in maart hebben we nog kunnen genieten van de Greyhound Bluesband, die met hun nieuwe gitarist Alvaro Sintjago een diepe indruk heeft achtergelaten bij het Winschoter publiek.
Echter nu is het aan de beurt van de Big Belly’s Bluesband uit Groningen om de trouwe bluesvolgelingen van Café Carambole in beroering te brengen.
De Big Belly’s Bluesband, bestaande uit 6 muzikanten, met zang van Ben van Buizen, hebben inmiddels hun sporen in de blues verdiend.
De band, opgericht in 1999 door Herman Manders, is de laatste 2 jaar muzikaal in een nieuw jasje gestoken, en is een graag geziene gast op festivals en evenementen.
De Stichting Oldambtblues, die zich als hoofddoel heeft gesteld het organiseren van muziekevenementen in het genre blues en jazz, zal na 29 april nog een maal vòòr de zomervakantie een bluesmiddag organiseren, nl. op 27 mei a.s.
Wat kunnen de muziekliefhebbers verwachten: tegen een kleine entreeprijs van 5,- Euro krijgen zij naast de muziek een gratis consumptie en  tussendoor ook nog een aatal snackjes aangeboden.De zaal is open vanaf 15:00u en er wordt muziek gemaakt van 15:30u tot ca. 18:30u.
Inmiddels worden er ook weer de eerste voorbereidingen onderhandelingen gehouden voor de organisatie van het Rosariumfestival “ To the Roots “.
In mei zal daar de eerste informatie over bekend gemaakt kunnen worden.  

Verdere informaties over de stichting en de bands kan je terugvinden op www.oldambtblues.nl , www.carambole-winschoten.nl en www.bigbellysbluesband.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten